Tutkimus: Suomalaisista 72 prosenttia käyttää ravintorasvaa lähes joka aterialla

M3 Research keräsi tutkimusaineiston Unileverin ja Kuule Oy:n suomalaisten rasvankäyttötottumuksia mitanneeseen selvitykseen.

Selvitys tehtiin suomalaisia 15–75-vuotiaita, talouden ruokaostoksia tekeviä suomalaisia edustavalla tuhannen henkilön otoskoolla. Kysymykset kohdistuivat levitteisiin, ruoanlaitto- ja leivontarasvoihin. Tutkimusvastaukset kerättiin sähköisesti 24.–29. syyskuuta.

Tulosten perusteella tärkein rasvan valintakriteeri on maku ja toisena tulee terveellisyys. Neljä viidestä suomalaisesta uskoo myös tietävänsä, millainen rasva on terveellistä.

Tutustu tarkemmin tuloksiin esimerkiksi tästä lehtiartikkelista: Aamuset

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

M3 Research on nyt Bilendi!

We're hiring: Junior Research Manager