Tutkimus: Suomalaisista 72 prosenttia käyttää ravintorasvaa lähes joka aterialla
M3 Research keräsi tutkimusaineiston Unileverin ja Kuule Oy:n suomalaisten rasvankäyttötottumuksia mitanneeseen selvitykseen.
Selvitys tehtiin suomalaisia 15–75-vuotiaita, talouden ruokaostoksia tekeviä suomalaisia edustavalla tuhannen henkilön otoskoolla. Kysymykset kohdistuivat levitteisiin, ruoanlaitto- ja leivontarasvoihin. Tutkimusvastaukset kerättiin sähköisesti 24.–29. syyskuuta.
Tulosten perusteella tärkein rasvan valintakriteeri on maku ja toisena tulee terveellisyys. Neljä viidestä suomalaisesta uskoo myös tietävänsä, millainen rasva on terveellistä.
Tutustu tarkemmin tuloksiin esimerkiksi tästä lehtiartikkelista: Aamuset
Selvitys tehtiin suomalaisia 15–75-vuotiaita, talouden ruokaostoksia tekeviä suomalaisia edustavalla tuhannen henkilön otoskoolla. Kysymykset kohdistuivat levitteisiin, ruoanlaitto- ja leivontarasvoihin. Tutkimusvastaukset kerättiin sähköisesti 24.–29. syyskuuta.
Tulosten perusteella tärkein rasvan valintakriteeri on maku ja toisena tulee terveellisyys. Neljä viidestä suomalaisesta uskoo myös tietävänsä, millainen rasva on terveellistä.
Tutustu tarkemmin tuloksiin esimerkiksi tästä lehtiartikkelista: Aamuset
Kommentit
Lähetä kommentti